کسب رتبه سوم چهارمین مسابقه پیشنهادی برای تهران" شهر دوستدار کودک" توسط دانشجویان مقطع کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۱۳ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۰ رویدادها خبر تصویزی
در چهارمین مسابقه پیشنهادی برای شهر تهران با موضوع" شهر دوستدار کودک" که توسط موسسه تهران، مطالعات کلان شهر برگزار شد، دانشجویان کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، علیرضا بایرام وند، سید محمد حسنی و مهدی اقبالیان موفق به کسب رتبه سوم شدند.
کسب  رتبه سوم چهارمین مسابقه پیشنهادی برای تهران" شهر دوستدار کودک" توسط دانشجویان مقطع کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

این مسابقه که با اهداف طراحی فضاهای عمومی دوستدار کودک به منظور ایجاد فرصتی  برای کودکان  در راستای شکل دادن و یا تغییر محیط پیرامون آنها در چهار منطقه از شهر، در روزهای یکم و دوم آبان ماه سال جاری در موزه و کتابخانه ملی ملک برگزار گردید و اسامی رتبه های اول تا سوم مسابقه به شرح زیر می باشند:

رتبه اول: مجید ترکیان، یحیی باقری و نازنین خاندان.

رتبه دوم: نیلوفر ابونوری، بهار سید وکیلی، آوید ثاقب، شقایق کیهان، دلارام ساجی و مهتاب باقری ها

رتبه سوم: علیرضا بایرام وند، سید محمد حسنی و مهدی اقبالیان.

برای مشاهده ایده های طراحی رتبه سوم اینجا را کلیک کنید.