مراسم تکریم رئیس سابق دانشکده هنر و معماری

۱۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۰ کد : ۴۵۰۴ اخبار

روز پنجشنبه 13 دی ماه 97، دانشکده هنر و معماری میزبان برگزاری مراسم تکریم دکتر رضا نقدبیشی رئیس سابق دانشکده هنر و معماری بود. این مراسم که به صورت خودجوش و برای اولین بار در دانشگاه صورت می پذیرفت با حضور مسئول نهاد مقام معظم رهبری، نمایندگان معاونت های دانشگاه،  اساتید دانشکده، کارکنان تمامی بخش های دانشکده و دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجه الاسلام و المسلمین سراج با سخنرانی در خصوص ویژگی های مدیران و سیاست های اتخاذ شده در مقابل مسئولیت هایی که بر عهده آنان هست به استناد آیات و روایات موجود بر حفظ امانتی که به صورت موقت به دست هر مسئولی سپرده می شود تاکید کرد و حسن خلق و مهارت اداره یک سازمان را به عنوان یکی از ویژگی های اساسی مطرح نمود. وی با اشاره به تصدی 15 ماهه دکتر نقدبیشی در دانشکده هنر و معماری، تبدیل فضای دانشکده به یک فضای آرام و بی تنش جهت پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی را از مهمترین نکات دوره تصدی وی دانست. همچنین ایجاد همدلی میان اعضا هیات علمی، کارکنان و دانشجویان، تنوع برنامه های اجرا شده در سطح دانشگاه را به عنوان نقاط مثبت فعالیت های وی برشمرد.

در ادامه نقدبیشی نیز ضمن تشکر از حضور و لطف همه حاضرین، به تشریح عملکرد خود پرداخت. وی اشاره کرد در مدت 421 روز حضور در دانشکده و با سیاست توسعه متوازن همراه با ایجاد امکان حضور برای تمامی اعضا هیات علمی، کارکنان و دانشجویان و باز گذاشتن عرصه بیان، تلاش شده است تا پویایی و نشاط علمی لازم برای دانشکده فراهم گردد. وی به اهمیت سه ضلع حیاتی به عنوان ارکان دانشگاه یعنی دانشجو، هیات علمی و کارکنان تاکید کرد و اظهار کرد هر گاه توجه به یکی از این اضلاع حیاتی کم رنگ گردد قطعا فضای دانشگاهی با مشکلات عدیده ای روبرو خواهد شد که بر همین اساس تلاش شد تا سه ضلع این مثلث حیاتی به صورت کاملا متوازن مورد توجه قرار گیرند. همچنین وی اشاره کرد ارتقاء آوازه و اعتبار یک دانشکده، به ارتقاء منزلت و شان کارکنان، اساتید و دانشجویان منجر خواهد شد که در زمینه این مهم نیز تلاش بر استفاده از قدرت رسانه شد و تا اندازه ای نیز موفق به کسب اعتبار در فضاهای علمی معماری و هنر نیز شده ایم.

وی در پایان در خصوص کاستی ها و نقائص احتمالی در دوره تصدی مسئولیت ریاست دانشکده از تمامی کسانی که در دانشکده هنر و معماری مشغول خدمت و یا تحصیل می باشند نیز عذرخواهی نمود و ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر خبیری رئیس جدید دانشکده اظهار امیدواری کرد تا نقص ها و کاستی ها با تدبیر ایشان برطرف گردد.

پس از آن، دکتر خبیری رئیس دانشکده هنر و معماری نیز با اظهار امیدواری در خصوص اینکه میراث دار خوبی برای آنچه به دست وی رسیده است باشد تاکید کرد فرآیند کیفی سازی وضعیت موجود ادامه یابد.

در پایان نیز با تقدیر و اهداء هدایا، دکتر ندا ضیابخش به نمایندگی از طرف کارکنان و اعضاء هیات علمی به قرائت متنی خطاب به دکتر نقدبیشی پرداخت و برای دکتر امید خبیری در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت نمود.