چاپ کتاب اخلاقی کردن تکنولوژی

۰۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۷ کد : ۴۷۸۰ اخبار

کتاب اخلاقی کردن تکنولوژی توسط دکتر رضا نقدبیشی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری و همکاران (حمید نقدبیشی، کارشناس ارشد پژوهش هنر و کارشناس ارشد طراحی صنعتی و علی نقدبیشی، دکترای مهندسی مکانیک) ترجمه و به چاپ رسید.
محور اصلی مباحث این کتاب مبتنی بر نحوه میانجی گری بین دو مقوله مهم اخلاق و تکنولوژی در طراحی است. این که چه میزان تعادل و موازنه میان اخلاق و تکنولوژی باید وجود داشته باشد تا محصول طراحی، محصولی کارا باشد مهمترین ساحت تشخیصی برای طراحان به حساب می آید. عمومیت طرح موضوع تا آنجا پیش می رود که انسان به عنوان کاربر اصلی محصولات مختلف طراحی (از ساختمان ها و بناها گرفته تا ابزارها و خدمات روزمره زندگی) وجه متضرر عرصه دانش طراحی محسوب نگردد. قابل ذکر است این کتاب با حمایت پژوهشکده محیط و رفتار و توسط انتشارات افزون به چاپ رسیده است.