چاپ کتاب مفاهیم سازه ای از پروفسور تونی هانت

۰۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۴ کد : ۴۸۱۱ اخبار

کتاب مفاهیم سازه ای از پروفسور تونی هانت توسط  دکتر علیرضا تقدیری عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری به چاپ رسید.
در مقدمه این کتاب آمده است:

کتاب حاضر به منظور استفاده در تدریس برای دانشجویان رویال کالج نوشته شده است تا دانش آنها در زمینه رفتارهای سازه ­ای را ارتقا دهد. بدین منظور، کتاب اولیه با حفظ مضمون به زبان ساده بازنویسی شده است و با دارا بودن رویکرد بصری ساده و غیرریاضی در زمینه رفتار سازه ­ها، در قالب کتابی قابل ادراک ­تر ارائه شده است.

هدف از نگارش این کتاب، تشریح سازه اجسام در ساده ­ترین کلمات می­باشد و بیان این حقیقت که همه اجسام دارای سازه­ای هستند که از طریق فرم و مصالح خود، در برابر نیروها عکس­العمل نشان می­دهند.

این کتاب در هفت بخش اصلی، با توالی منطقی و به زبان ساده نگاشته شده است و هر بخش، مجموعه ­ای ادراکی از اسکیس ­های دستی را در بر می­گیرد که به ساده ­ترین بیان، مطالب توضیح داده شده در متن را نشان می­دهد. کتاب به دور از محاسبات ریاضی و فرمول­هاست چرا که نویسنده معتقد است که رفتار سازه ­ای از طریق دیاگرام­ها و توصیفات ساده قابل فهم است و فرمول­های ریاضی متداول برای عموم طراحان، یک مانع به شمار می­رود. طراحی سازه ­ها ترکیبی از هنر و علم می­باشد به نحوی که برای دستیابی به بهترین راه­ حل، ایده باید قبل از محاسبات در نظر گرفته شود.

( ۲ )